Små smörrebröd med lax och hovmästarräkor
Testa att bjuda dina gäster på hemlagade små smörrebröd med lax och hovmästarräkor nästa gång du bjuder in till fest eller middag. Smörrebröden passar utmärkt som aptitretare eller tilltugg.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010
Ingredienser
8 små smörrebröd
färskost eller smör
4 skivor danskt rågbröd
ca 400 g färska räkor med skal
4/5 dl hovmästar-/ gravlaxsås
ca 100 g gravad lax i skivor
2 msk finhackad rödlök
dillvippa till garnering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: kontrollera brödet, välj laktosfritt matfett/färskost.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet, välj mjölkfritt matfett eller färskost alternativ.
Gör äggfri: kontrollera brödet och hovmästarsåsen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer