Små pumpapajer med grädde och kanel

8
2
Små pumpapajer med grädde och kanel

Gulliga söta pumpapajer i miniformat med kondenserad mjölk, kanel och vispgrädde. Pumpakräm fylls i färdiga krustader och bakas av. En efterrätt som passar perfekt som plockmat till halloween!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018

Små pumpapajer med grädde och kanel

Ingredienser

24 st minipajer

Pumpapuré

300 g
butternutpumpa
1 msk
olja
0.5 dl
farinsocker
0.75 msk
majsstärkelse
1.5 tsk
malen kanel
0.75 tsk
malen ingefära
1 krm
salt
1 krm
vaniljpulver
0.5
burk sötad kondenserad mjölk (à 400 g)
2
ägg
1
förp krustader (à 24 st)

Topping

2 dl
vispgrädde
-
malen kanel att pudra över

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per st och inkl vispgrädde till topping.
Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Mathilde

10/19/2019

Väldigt konstiga mått i receptet, inte ens hälften av fyllningen gick åt och ändå var krustaderna så fulla att det rann ut....

Pernilla

9/28/2019

Skulle man kunna använda det här receptet för att göra en vanligt stor pumpapaj istället för flera små? Behöver man ändra mängden på ingredienserna eller hur lång tid pajen ska stå i ugnen då?

Redaktionen ICAse

9/30/2019

Hej Pernilla! Vi har inte testat göra en stor varför vi tyvärr inte kan hjälpa dig. Om du testar så hör gärna av dig igen och berätta hur det blev! Hälsningar, Elina

Näringsvärde per portion

Energi 420 KJ / 100 kCal
Fett 6 g
Salt 0.18 g
Kolhydrater 10 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept