Små pumpapajer med grädde och kanel

Gulliga söta pumpapajer i miniformat med kondenserad mjölk, kanel och vispgrädde. Pumpakräm fylls i färdiga krustader och bakas av. En efterrätt som passar perfekt som plockmat till halloween!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018

Ingredienser
24 st
Pumpapuré
300 g butternutpumpa
1 msk olja
1/2 dl farinsocker
3/4 msk majsstärkelse
1 1/2 tsk malen kanel
3/4 tsk malen ingefära
1 krm salt
1 krm vaniljpulver
1/2 burk sötad kondenserad mjölk (à 400 g)
2 ägg
1 förp krustader (à 24 st)
Topping
2 dl vispgrädde
malen kanel att pudra över
Gör så här
00:15:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per st och inkl vispgrädde till topping.
Energi420 KJ / 100 kCal
Fett6 g
Salt0.18 g
Kolhydrater10 g
Protein2 g
Kommentarer
5 stFavoritmunsbitar för både mig att göra & gäster att få! Använder alltid pumpa på burk.
Cecilia
Blir det alldeles för sött ifall man använder halloweenpumpa istället för butternut?
Sasithorn
Hej kan man gör dom en eller två dagar inan o ha dom i kylen tills det är dag seller blir det degit vad tror ni ?
Isabelle
Hej Isabelle! Vi rekommenderar inte att spara dessa i kylen någon längre tid eftersom krustaderna blir fuktiga och blöta. Hälsningar Lisa
ICA-köket