Bedårande små gröna pajer, som är perfekta att servera på buffén. Pajerna fylls med en underbar blandning av bland annat fetaost, oliver, crème fraiche och färgsprakande örter som till exempel basilika, timjan och persilja.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: gör en pajdeg på glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktisfri crème fraiche och matfett, byt till laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfritt matfett och använd en mjölkproteinfri ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Eva
2008-11-07Gjorde en stor, vanlig matpaj med detta recept, plus lite broccoli i fyllningen. Lite längre tid i ugnen, men blev oxå jättegott!
Cecilia
2008-04-27Går det bra att göra pajerna långt i förväg och frysa? Och måste de i så fall värmas när de tinats upp?
Jessica
2006-10-10Goda varma som kalla.