Skördebröd

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
2
Skördebröd

Skördebröd är ett härligt bröd som både går att baka ut som en limpa och som småbullar. Det innehåller grahamsmjöl, jäst, vatten, olja, salt, sirap och vetemjöl. Gott till både frukost och till soppan.

Skördebröd

Ingredienser

1 bröd
3 dl  grahamsmjöl
5 dl  vatten
1   pkt jäst (à 50 g)
1/2 dl  olja
1 msk  salt
1 msk  sirap
8 dl  vetemjöl

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Gott bröd! Bra tips om du bakar 4* sats och känner att du tappar humöret är att kasta degen i papperskorgen och ta upp den igen.

Dan

2003-11-24

Blir gott som småbullar också.

Lena

2003-11-21

Testa liknande recept

Brunkans grahamsbröd
Betyg 3.1 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hembakt fröknäcke
Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kruskavlat tunnbröd
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grahamsbröd med morötter
Betyg 3.9 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Leifs frukostbröd med gojibär
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotsbröd
Betyg 4.1 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga