Hembakt fröknäcke
Hembakt fröknäcke är ett gott, sprött och läckert knäckebröd med härliga ingredienser som grahamsmjöl, sirap, solrosfrön, sesamfrön och flingsalt. Väldigt gott att avnjuta med smör eller färskost på.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008
Ingredienser
4 stora bröd
1/2 pkt jäst (à 50 g)
2 1/2 dl ljummet vatten (37 grader)
2 tsk sirap
1 tsk salt
4 dl grahamsmjöl
3 - 3 1/2 dl vetemjöl
vatten till pensling
1 dl rostade solrosfrön
1/2 dl sesamfrön
flingsalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fröknäcke
Åsa
2018-07-08Åt de i Ystad isomras. Så gott
Cecilia
2016-11-07Jättegott bröd. Vi bakade till buffén. Succé.
Gunvor
2009-04-21