Hembakt fröknäcke

29
5
Hembakt fröknäcke

Hembakt fröknäcke är ett gott, sprött och läckert knäckebröd med härliga ingredienser som grahamsmjöl, sirap, solrosfrön, sesamfrön och flingsalt. Väldigt gott att avnjuta med smör eller färskost på.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Hembakt fröknäcke

Ingredienser

4 stora bröd
1/2 pkt jäst (à 50 g)
2 1/2 dl ljummet vatten (37 grader)
2 tsk sirap
1 tsk salt
4 dl grahamsmjöl
3 - 3 1/2 dl vetemjöl
vatten till pensling
1 dl rostade solrosfrön
1/2 dl sesamfrön
flingsalt

Gör så här

För allaFri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Vad tyckte du om receptet?

29

Kommentarer

Åsa

2018-07-08

Fröknäcke

Cecilia

2016-11-07

Åt de i Ystad isomras. Så gott

Gunvor

2009-04-21

Jättegott bröd. Vi bakade till buffén. Succé.