Hembakt fröknäcke

Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
5
Hembakt fröknäcke

Hembakt fröknäcke är ett gott, sprött och läckert knäckebröd med härliga ingredienser som grahamsmjöl, sirap, solrosfrön, sesamfrön och flingsalt. Väldigt gott att avnjuta med smör eller färskost på.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Hembakt fröknäcke

Ingredienser

4 stora bröd
1/2 pkt jäst (à 50 g)
2 1/2 dl ljummet vatten (37 grader)
2 tsk sirap
1 tsk salt
4 dl grahamsmjöl
3 - 3 1/2 dl vetemjöl
vatten till pensling
1 dl rostade solrosfrön
1/2 dl sesamfrön
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Fröknäcke

Åsa

2018-07-08

Åt de i Ystad isomras. Så gott

Cecilia

2016-11-07

Jättegott bröd. Vi bakade till buffén. Succé.

Gunvor

2009-04-21

Testa liknande recept

Morotsbröd med yoghurt
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grahamsbröd med morötter
Betyg 3.9 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotsbröd
Betyg 4.1 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brunkans grahamsbröd
Betyg 3.1 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppel- och valnötsbaguetter
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Danskt surdegsbröd med pumpakärnor och torkad frukt
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga