Hembakt fröknäcke

Betyg 3.6 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Hembakt fröknäcke

Hembakt fröknäcke är ett gott, sprött och läckert knäckebröd med härliga ingredienser som grahamsmjöl, sirap, solrosfrön, sesamfrön och flingsalt. Väldigt gott att avnjuta med smör eller färskost på.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Hembakt fröknäcke

Ingredienser

4 stora bröd
1/2 pkt jäst (à 50 g)
2 1/2 dl ljummet vatten (37 grader)
2 tsk sirap
1 tsk salt
4 dl grahamsmjöl
3 - 3 1/2 dl vetemjöl
vatten till pensling
1 dl rostade solrosfrön
1/2 dl sesamfrön
flingsalt

Gör så här

00:30:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.30 personer har röstat

Kommentarer

Fröknäcke

Åsa

2018-07-08

Åt de i Ystad isomras. Så gott

Cecilia

2016-11-07

Jättegott bröd. Vi bakade till buffén. Succé.

Gunvor

2009-04-21

Testa liknande recept

Morotsbröd med yoghurt
Betyg 3.5 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mörkt filmjölksbröd
Betyg 4.5 av 5.345 personer har röstat
Receptet har 107 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brunkans grahamsbröd
Betyg 3.1 av 5.64 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Morotsbröd
Betyg 4.1 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppel- och valnötsbaguetter
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brytbröd med havre och råg
Betyg 4.1 av 5.136 personer har röstat
Receptet har 35 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad