Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Skogsvamp "cal pep"

En läcker blandning av champinjoner, ostronskivling, shiitakesvamp och naturella chips. Servera svampen tillsammans med ett pocherat ägg. En elegant och god liten rätt.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek svamp i smör och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Pochera ett ägg i sjudande vatten och ättiksprit tills äggulan fortfarande är rinnig och vitan fast.
  3. Varva alla ingredienser i en form och skär sönder ägget innan ni börjar äta.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 70 g champinjoner
  • 70 g ostronskivling
  • 70 g shiitakesvamp
  • smör eller olja till stekning
  • salt och peppar
  • 1/2 dl naturella chips
Pocherat ägg
  • 1 ägg
  • 1 l vatten
  • 1 dl ättiksprit
Lägg till i inköpslistan