Skogssvampsrisotto

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Skogssvampsrisotto

Skogssvampsrisotto är en underbar maträtt baserad på ris och skogens svamp (kantareller, Karl-Johan svamp) och krämig parmesanost. Servera risotton omedelbart efter tillagningen.

Skogssvampsrisotto

Ingredienser

2 portioner
400 g blandad svamp t ex Karl-Johan och kantareller
1 msk olivolja
salt
peppar
1 liten gul lök
2 msk smör eller margarin
2 dl avorioris
5 dl svampbuljong (tärning + vatten)
75 g parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Höstrisotto med quorn
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamprisotto
Betyg 4.3 av 5.
83 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostfylld portabella med risotto
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rosmarin och vitlöksstekt kotlett med purjolöksrisotto
Betyg 2.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto med svamp, spenat och tomater
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetsris med grönkål, pepparot och pumpakärnor
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga