Skogssvampsrisotto

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skogssvampsrisotto

Skogssvampsrisotto är en underbar maträtt baserad på ris och skogens svamp (kantareller, Karl-Johan svamp) och krämig parmesanost. Servera risotton omedelbart efter tillagningen.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

2 portioner
400 g blandad svamp t ex Karl-Johan och kantareller
1 msk olivolja
salt
peppar
1 liten gul lök
2 msk smör eller margarin
2 dl avorioris
5 dl svampbuljong (tärning + vatten)
75 g parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Svamprisotto
    Betyg 4.3 av 5.86 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Höstrisotto med quorn
    Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Risotto med svamp, spenat och tomater
    Betyg 4.6 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Risotto med brysselkål
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad