Skockor med makadamia

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Skockor med makadamia

En utmärkt förrätt med kokta jordärtskockor som blandas med en härlig röra bestående av svamp, makadamianötter, vitlök och syrlig citronjuice. En mycket effektfull aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Skockor med makadamia

Ingredienser

4 portioner
500 g  skalade jordärtskockor
150 g  valfri svamp
1   hackad vitlöksklyfta
1 dl  makadamianötter
rivet skal av 1   citron
2 tsk  färskpressad citronjuice
1 msk  hackad persilja
smör
salt och peppar

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 småportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostade jordärtskockor
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jordärtskocka i ugn med vitlök och timjan
Betyg 3.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ångkokt kolja med jordärtskockor och svamp
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad jordärtskockssoppa med miso
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratäng med skockor och svamp
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga