Skockor med makadamia

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skockor med makadamia

En utmärkt förrätt med kokta jordärtskockor som blandas med en härlig röra bestående av svamp, makadamianötter, vitlök och syrlig citronjuice. En mycket effektfull aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Skockor med makadamia

Ingredienser

4 portioner
500 g skalade jordärtskockor
150 g valfri svamp
1 hackad vitlöksklyfta
1 dl makadamianötter
rivet skal av 1 citron
2 tsk färskpressad citronjuice
1 msk hackad persilja
smör
salt
peppar

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 småportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostade jordärtskockor
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordärtskocka i ugn med vitlök och timjan
Betyg 4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ångkokt kolja med jordärtskockor och svamp
Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad jordärtskockssoppa med miso
Betyg 4.6 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratäng med skockor och svamp
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad