Skinkschnitzlar med ost
![Skinkschnitzlar med ost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Enkla skinkschnitzlar gör du med kokt och skivad skinka som läggs dubbelt med lite ost emellan. Schnitzlarna paneras med lite ströbröd innan de hastigt steks i panna och sedan serveras med lite potatis och sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997
![Skinkschnitzlar med ost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
16 tunna skivor kokt skinka
16 skivor ost t ex grevé
ströbröd
salt
citronpeppar
matfett till stekning
Gör så här
Tips
För den som önskar en tjockare, panering kan "schnitzlarna" först vänds i uppvispat ägg innan de paneras med ströbröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer