Zucchini- och skinklasagne
En krämig variant på lasagne med ett frasigt täcke av det japanska ströbrödet panko. Fyllningen består av knaprig zucchini och skinka med härlig sälta som varvas med såväl tomatsås som ostsås. Servera med en fräsch isbergssallad till.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2013
Ingredienser
4 portioner
1 stor zucchini
1 msk olja
salt och svartpeppar
2 förp pastasås med basilika (à 390 g)
200 g färska lasagneplattor
200 g tunnskivad, rökt skinka
4 dl pastasås mild ost
1 dl panko ströbröd
1/2 isbergssallad
1 msk vinäger
1/2 msk olja
För alla
Rätten är fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1945 KJ / 465 kCal
Fett21 g
Kolhydrater42.5 g
Protein22.9 g
Kommentar
Blev inte alls någon god lasagne..... Vi fick mycke mat över......
Ann
2014-02-13