Zucchini- och skinklasagne

Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
1
Zucchini- och skinklasagne

En krämig variant på lasagne med ett frasigt täcke av det japanska ströbrödet panko. Fyllningen består av knaprig zucchini och skinka med härlig sälta som varvas med såväl tomatsås som ostsås. Servera med en fräsch isbergssallad till.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2013

Zucchini- och skinklasagne

Ingredienser

4 portioner
1 stor zucchini
1 msk olja
salt
svartpeppar
2 förp pastasås med basilika (à 390 g)
200 g färska lasagneplattor
200 g tunnskivad, rökt skinka
4 dl pastasås mild ost
1 dl panko ströbröd
1/2 isbergssallad
1 msk vinäger
1/2 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Blev inte alls någon god lasagne..... Vi fick mycke mat över......

Ann

2014-02-13

Näringsvärde per portion

Energi1945 KJ / 465 kCal
Fett21 g
Kolhydrater42.5 g
Protein22.9 g

Testa liknande recept

Lasagne med kalkonbacon och zucchini
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lasagne med rökt skinka och Västerbottensost
Betyg 3.9 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med chili, cottage cheese och bladspenat
Betyg 3.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vegolasagne med ricottaost
Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spenatlasagne med sockerärtssallad
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastramilasagne
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga