Zucchini- och skinklasagne

Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
1
Zucchini- och skinklasagne

En krämig variant på lasagne med ett frasigt täcke av det japanska ströbrödet panko. Fyllningen består av knaprig zucchini och skinka med härlig sälta som varvas med såväl tomatsås som ostsås. Servera med en fräsch isbergssallad till.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2013

Zucchini- och skinklasagne

Ingredienser

4 portioner
1   stor zucchini
1 msk  olja
salt och svartpeppar
2   förp pastasås med basilika (à 390 g)
200 g  färska lasagneplattor
200 g  tunnskivad, rökt skinka
4 dl  pastasås mild ost
1 dl  panko ströbröd
1/2   isbergssallad
1 msk  vinäger
1/2 msk  olja

För alla

Rätten är fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Blev inte alls någon god lasagne..... Vi fick mycke mat över......

Ann

2014-02-13

Näringsvärde per portion

Energi1945 KJ / 465 kCal
Fett21 g
Kolhydrater42.5 g
Protein22.9 g

Testa liknande recept

Lasagne med rökt skinka och Västerbottensost
Betyg 3.9 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med rökt skinka, tomat och mozzarella
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinklasagne
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastramilasagne
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig serranolåda med granatäppelsallad
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grön lasagne
Betyg 3.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga