Zucchini- och skinklasagne

12
1
Zucchini- och skinklasagne

En krämig variant på lasagne med ett frasigt täcke av det japanska ströbrödet panko. Fyllningen består av knaprig zucchini och skinka med härlig sälta som varvas med såväl tomatsås som ostsås. Servera med en fräsch isbergssallad till.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2013

Zucchini- och skinklasagne

Ingredienser

4 portioner
1 stor zucchini
1 msk olja
salt och svartpeppar
2 förp pastasås med basilika (à 390 g)
200 g färska lasagneplattor
200 g tunnskivad, rökt skinka
4 dl pastasås mild ost
1 dl panko ströbröd
1/2 isbergssallad
1 msk vinäger
1/2 msk olja

För alla

Rätten är fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentar

Ann

2014-02-13

Blev inte alls någon god lasagne..... Vi fick mycke mat över......

Näringsvärde per portion

Energi 1945 KJ / 465 kCal
Fett 21 g
Kolhydrater 42.5 g
Protein 22.9 g
Läs mer om näringsvärden