Skinkrulader med svampmos
![Skinkrulader med svampmos](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14311/cf_259/skinkrulader_med_svampmos.jpg)
Dessa skinkrulader med svampmos är en middag som ser tjusig ut vid servering. Med salladslök i ruladerna av skinka, champinjoner och basilika i potatismoset och en sky på soja och margarin får du denna smakfulla måltid, som toppas med parmesan.
![Skinkrulader med svampmos](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14311/cf_259/skinkrulader_med_svampmos.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g färsk skinka i tunna skivor
1 knippa salladslök
300 g champinjoner
4 port potatismos av pulver
1 kruka basilika
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl vatten
1 msk soja
1 msk flytande margarin
2 msk färskriven parmesan
För alla
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: bryn och fräs i mjölkfritt margarin. Gör eget potatismos av potatis, mjölkfritt margarin och Solhavre.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2235 KJ / 534 kCal
Fett0 g
Kommentarer