Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Skinkrulader med svampmos

Dessa skinkrulader med svampmos är en middag som ser tjusig ut vid servering. Med salladslök i ruladerna av skinka, champinjoner och basilika i potatismoset och en sky på soja och margarin får du denna smakfulla måltid, som toppas med parmesan.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda. Ansa, skölj och skär salladslöken mitt itu. Fördela löken på skinkan och rulla ihop. Fäst med små trästickor. Bryn ruladerna runt om i flytande margarin. Krydda med salt och peppar.
  2. Häll på vatten och gärna soja. Låt puttra under lock ca 10 minuter.
  3. Ansa och skiva champinjonerna. Fräs dem i flytande margarin tills all vätska kokat in.
  4. Tillaga moset enligt förpackningens anvisning. Strimla basilikan. Blanda ner champinjoner och basilika i moset. Servera ruladerna med skyn, svampmoset, gärna toppat med färskriven parmesanost och tärnade tomater.

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: bryn och fräs i mjölkfritt margarin. Gör eget potatismos av potatis, mjölkfritt margarin och Solhavre.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g färsk skinka i tunna skivor
  • 1 knippa salladslök
  • 300 g champinjoner
  • 4 port potatismos av pulver
  • 1 kruka basilika
  • 1 msk flytande margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 dl vatten
  • 1 msk soja
  • 1 msk flytande margarin
  • 2 msk färskriven parmesanost
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2235 kJ / 534 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer