Skinkcannelloni med zucchini och färskost

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
3
Skinkcannelloni med zucchini och färskost

Det här receptet på skinkcannelloni med zucchini och färskost är en krämig och fyllig rätt med extremt goda smaker och en rätt som alla älskar! Servera skinkcannellonin med en pumpasallad och du har en fullständig och charmerande god middag.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2011

Skinkcannelloni med zucchini och färskost

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 morötter
1 zucchini
1 msk olivolja
500 g krossade tomater
1 tsk honung
2 tsk torkad oregano
1 dl vatten
200 g naturell färskost
12 färska lasagneplattor
ca 200 g rökt skinka i skivor
2 dl riven, lagrad ost (à 50 g)
salt
peppar

Pumpasallad

75 g sockerärtor
ca 50 g solrosskott
ca 30 g rucola
2 msk pumpakärnor (gärna rostade)
1 msk olivolja
2 tsk balsamvinäger
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Supergott gör några utan skinka i till min vege- kompis

Lena

2017-04-21

Supergott, den här blir en favo, smart sätt också att använda zucchinin på. Salladen får gärna vara större då blandningen gillades av alla.

Krister

2011-10-06

Lite för lite smak på såsen men jag la i lite permesanost och lite Philadelfia-ost i och då blev det fylligare.

Anette

2011-10-05

Testa liknande recept

Annikas trädgårdssallad
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cannelloni med skinka och ruccola
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svampcannelloni
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grönsakslasagne med pesto
Betyg 4.3 av 5.
116 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Italiensk Delizie med skinka och basilika
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med halloumi, spenat och pumpakärnor
Betyg 4.6 av 5.
2024 personer har röstat
Under 60 min att tillaga