Skinkcannelloni med zucchini och färskost
Det här receptet på skinkcannelloni med zucchini och färskost är en krämig och fyllig rätt med extremt goda smaker och en rätt som alla älskar! Servera skinkcannellonin med en pumpasallad och du har en fullständig och charmerande god middag.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2011
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 morötter
1 zucchini
1 msk olivolja
500 g krossade tomater
1 tsk honung
2 tsk torkad oregano
1 dl vatten
200 g naturell färskost
12 färska lasagneplattor
ca 200 g rökt skinka i skivor
2 dl riven, lagrad ost (à 50 g)
salt
peppar
Pumpasallad
75 g sockerärtor
ca 50 g solrosskott
ca 30 g rucola
2 msk pumpakärnor (gärna rostade)
1 msk olivolja
2 tsk balsamvinäger
1 krm salt
1/2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott gör några utan skinka i till min vege- kompis
Lena
2017-04-21Supergott, den här blir en favo, smart sätt också att använda zucchinin på. Salladen får gärna vara större då blandningen gillades av alla.
Krister
2011-10-06Lite för lite smak på såsen men jag la i lite permesanost och lite Philadelfia-ost i och då blev det fylligare.
Anette
2011-10-05