Annikas trädgårdssallad

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Annikas trädgårdssallad

Annikas trädgårdssallad är en fräsch, krispig och nötig sallad med smakfulla ingredienser som bladsallad, ruccola, solrosskott, pumpakärnor och fetaost. Salladen är trevlig att äta som tillbehör till en måltid eller som förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Annikas trädgårdssallad

Ingredienser

4 portioner
1   bladsalladshuvud
2 dl  rucolablad
2 dl  späda salladsblad (sk baby leaf-sallad)
2 - 2 1/2 dl  solrosskott
3 - 4   salladslökar
1   gurka
150 g  fetaost
1 dl  rostade pumpakärnor
1 1/2 msk  färskpressad citronjuice
3 msk  pumpakärnsolja eller olivolja
1 krm  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för fetaost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1426 KJ / 341 kCal

Testa liknande recept

Risotto med ruccola
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Modern klassiker - Baguette med chèvre och honung
Betyg 4.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad makrill med potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fredagspasta med kyckling och rostad paprika
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quinoasallad med korvspett
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga