Annikas trädgårdssallad
Annikas trädgårdssallad är en fräsch, krispig och nötig sallad med smakfulla ingredienser som bladsallad, ruccola, solrosskott, pumpakärnor och fetaost. Salladen är trevlig att äta som tillbehör till en måltid eller som förrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008
Ingredienser
4 portioner
1 bladsalladshuvud
2 dl rucolablad
2 dl späda salladsblad (sk baby leaf-sallad)
2 - 2 1/2 dl solrosskott
3 - 4 salladslökar
1 gurka
150 g fetaost
1 dl rostade pumpakärnor
1 1/2 msk färskpressad citronjuice
3 msk pumpakärnsolja eller olivolja
1 krm salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1426 KJ / 341 kCal
Kommentarer