Skinka med oliv- och kaprismarinad

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Skinka med oliv- och kaprismarinad

Skinka passar in på både påsk- och julbordet. För en kryddigare smak så kan du marinera skinkan i en härlig blandning av oliver och kapris. Supergott!

Skinka med oliv- och kaprismarinad

Ingredienser

8 portioner
1 rimmad skinka (à 1-1 1/2 kg)
4 kvistar rosmarin
1/2 dl olja
2 msk vitvinsvinäger
1 röd chili t ex spansk peppar
10 gröna oliver
10 gröna oliver
10 svarta oliver utan kärnor
3 msk kapris

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jätte gott och perfekt att göra om man har rimmad skinka och vill ha bort julkänslan. Använde olivolja och lät stå över natten. Serverade med rotfruktsgratäng. Perfekt festmat, lätt och snabbgjord rätt som går att förbereda!!!

    Margareta

Testa liknande recept

  • Skinkgryta med apelsin och oliver
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pizza crudo
    Betyg 4.6 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fikontoast med rökt skinka
    Betyg 3.2 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinkokt skinka med örter
    Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Schnitzlar à la lemone
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad