Skink- och zucchinistubbar

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
1
Skink- och zucchinistubbar

Med färska lasagneplattor, färdigskivad skinka, bredbar färskost och pastasås på tetra gör du enkelt dessa skink- och zucchinistubbar. Servera med en riklig råkostsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Skink- och zucchinistubbar

Ingredienser

4 portioner
200 g  naturell färskost
200 g  rökt skinka i skivor
1   zucchini
12   färska lasagneplattor
1   burk färdig pastasås (à 400 g)
1 dl  vatten
2 dl  riven ost

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta, kontrollera pastasåsen, använd glutenfritt knäcke.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost och riven hårdost lagrad mer än 3 månader. Kontrollera innehållet i pastasåsen.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt färskost- och hårdostalternativ. Kontrollera innehållet i pastasåsen. 
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Svårt att få rullarna att hålla ihop. Lad därför plattorna på varandra och fick en mycket god lasagne. Hade en förpackning tomatsås Arabiata i botten och en förpackning tomatsås med basilika överst, under osten. Blev jättegott! Snabb och enkel lasagne.

Anna-cari

2022-09-13

Näringsvärde per portion

Energi-1 KJ / 426 kCal
Fett18 g
Kolhydrater51 g
Protein31 g

Testa liknande recept

Lasagne med rökt skinka och Västerbottensost
Betyg 3.9 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med rökt skinka, tomat och mozzarella
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastastubbar
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Zucchini- och skinklasagne
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cannelloni med skinka och ruccola
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastarullar med färskost och skinka
Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga