Skink- och rispanna
![Skink- och rispanna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En snabblagad och utsökt rispanna med rökt skinka, lagrad ost och knaprig paprika. Risgrytan smakar som bäst tillsammans med en klick chilisås och riven isbergssallad.
![Skink- och rispanna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
6 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
2 paprikor (gärna olika färger)
100 g rökt skinka
100 g lagrad ost (t ex Grevé)
chilisås
isbergssallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer