Skärgårdssill med stenbitsrom och dill

Snabbaste sillen som även blir väldigt, väldigt god görs på 5-minuterssill, majonnäs, gräddfil, dill, gräslök och röd stenbitsrom. Gott på en bit surdegsknäcke.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Receotet ser läckert ut men jag tycker det är synd att ni inte anger den verkliga mängden sill i receptet till alla som vill använda saltsill och avsalta ajälv i stället för att köpa den dyra 5-minuterssillen.
Jan
2025-06-16Tack Jan för din fråga! En förp 5-minutersill avrunnen vikt motsvarar ca 210 g sill, så i detta recept har vi använt ca 420 g sill. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
2025-06-17Mild och god
Stefan
2024-12-22Hej, hur stor burk behöver man för detta recept? 1 liter eller större?
Miguel
2024-12-19