Den här härliga matiga salladen med såväl potatis som kräftstjärtar och räkor, är perfekt som lättare rätt eller del i en buffé. Fänkålen och rödlöken samt den medelhavsinspirerade basilikadressingen med soltorkade tomater, ger en frisk och spännande smakkombination.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012
Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt. Kontrollera innehållet i majonnäsen.
Gör mjölkproteinfri: ersätt matyoghurt med mjölkfritt, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller Yosa Havre fraiche. Kontrollera innehållet i majonnäsen.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart matyoghurt och smaksätt den ev med lite fransk senap och dragon.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Såååå fräscht och gott! Gick snabbt o lätt att slänga ihop dressingen. Hade ingen fänkål, så vi körde utan.
Annkatrin
2012-10-20