Skaldjurspasta

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Skaldjurspasta

Att bjuda på en härlig skaldjurspasta mitt i veckan är varken knepigt eller tidskrävande om du har en skaldjursmix i frysen. Tillsammans med en förpackning vinkokta musslor, skalade räkor och lite annat gott är rätten redo på under en halvtimme!

Skaldjurspasta

Ingredienser

4 portioner
1 tomat
1 1/2 dl vispgrädde (40%)
4 dl mjölk (3%)
1 dl vitt matlagningsvin
1 grönsaksbuljongtärning
3 msk majsstärkelse
4 port pasta (gärna farfalle)
1 förp vinkokta musslor (à 670 g)
200 g skalade räkor
350 g skaldjursmix
2 msk hackad persilja

Till servering

färskriven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Lade till lite röd chilli så det blev lite hetta

Lars

2025-04-20

Lite smaklös, lite stuvning med skaldjur. Behöver något att piffa till det kanske lök, gul +vit lök, hummerfond, chili, kräftstjärtar? Vi får prova oss fr,am…

Robert

2024-12-22

Jättegod, gjorde utan musslor

Elisabeth

2020-11-06

Testa liknande recept

Fiskdolmar med musslor i vin & grädde
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Musslor med limeaioli
Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Musselpasta med bönor och persilja
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chowder med bacon och musslor
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Aioligratinerade musslor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spaghetti med musselsås express
Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad