Skaldjurspanna

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
1
Skaldjurspanna

Skaldjurspanna är en klassisk fransk omelett som fått en krämig röra av smältost, kräftstjärtar och ruccolasallad över sig. Servera den goda skaldjurspannan med sallad och bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Skaldjurspanna

Ingredienser

4 portioner
6 - 8   ägg
1 dl  vatten
1/2 dl  hackad gräslök
1 krm  salt
1 krm  peppar
1 msk  margarin
1   tub smältost (à ca 175 g)
1   förp kräftstjärtar i lake med dillsmak (à ca 360 g)
citronpeppar
rucolasallad

Till servering

bröd
blandad sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Det var mycket lättlagat och riktigt smarrigt. Bättre än vad vi trodde. Vi hade smältost Grevé och det var nog inte fel att smältosten hade lite smak. Och kräftstjärtar är ju alltid gott...

Markus

2004-03-10

Testa liknande recept

Omelett med kräftor, prästost och sockerärtssallad
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portionsomelett med kräftor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade laxfjärilar med kräftröra
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tant Gudruns festomelett
Betyg 3.3 av 5.
30 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Parmesanomelett med asiatisk kräftröra
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vol-au-vent
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga