Skaldjurspanna
Skaldjurspanna är en klassisk fransk omelett som fått en krämig röra av smältost, kräftstjärtar och ruccolasallad över sig. Servera den goda skaldjurspannan med sallad och bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002
Ingredienser
4 portioner
6 - 8 ägg
1 dl vatten
1/2 dl hackad gräslök
1 krm salt
1 krm peppar
1 msk margarin
1 tub smältost (à ca 175 g)
1 förp kräftstjärtar i lake med dillsmak (à ca 360 g)
citronpeppar
rucolasallad
Till servering
bröd
blandad sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det var mycket lättlagat och riktigt smarrigt. Bättre än vad vi trodde. Vi hade smältost Grevé och det var nog inte fel att smältosten hade lite smak. Och kräftstjärtar är ju alltid gott...
Markus
2004-03-10