Skaldjurspanna är en klassisk fransk omelett som fått en krämig röra av smältost, kräftstjärtar och ruccolasallad över sig. Servera den goda skaldjurspannan med sallad och bröd.
1 förp kräftstjärtar i lake med dillsmak (à ca 360 g)
citronpeppar
rucolasallad
Till servering
bröd
blandad sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 2.3 av 5.
66 personer har röstat
1 st
Kommentar
Det var mycket lättlagat och riktigt smarrigt. Bättre än vad vi trodde. Vi hade smältost Grevé och det var nog inte fel att smältosten hade lite smak. Och kräftstjärtar är ju alltid gott...
Kommentar
Det var mycket lättlagat och riktigt smarrigt. Bättre än vad vi trodde. Vi hade smältost Grevé och det var nog inte fel att smältosten hade lite smak. Och kräftstjärtar är ju alltid gott...
Markus
2004-03-10