Skaldjurspanna

Betyg 2.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Skaldjurspanna

Skaldjurspanna är en klassisk fransk omelett som fått en krämig röra av smältost, kräftstjärtar och ruccolasallad över sig. Servera den goda skaldjurspannan med sallad och bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Skaldjurspanna

Ingredienser

4 portioner
6 - 8 ägg
1 dl vatten
1/2 dl hackad gräslök
1 krm salt
1 krm peppar
1 msk margarin
1 tub smältost (à ca 175 g)
1 förp kräftstjärtar i lake med dillsmak (à ca 360 g)
citronpeppar
rucolasallad

Till servering

bröd
blandad sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det var mycket lättlagat och riktigt smarrigt. Bättre än vad vi trodde. Vi hade smältost Grevé och det var nog inte fel att smältosten hade lite smak. Och kräftstjärtar är ju alltid gott...

    Markus

Testa liknande recept

  • Portionsomelett med kräftor
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade laxfjärilar med kräftröra
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tant Gudruns festomelett
    Betyg 3.4 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vol-au-vent
    Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad