Mättande och mustig gryta med läckerbitar från havet som hummer, lax och havskräftor. Servera skaldjursgrytan med rotfrukter som fänkål, morötter, rotselleri, palsternacka och wasabimajonnäs.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2000
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Irina
2019-10-01ska det vara EN HEL LITER VIN?
Redaktionen ICAse
2019-10-02Hej Irina! Tack för att du noterade det. Det ska vara 1/2-1 liter vin, vi har korrigerat i receptet nu. Hälsningar Elina
Pernilla
2007-04-30Jättehärligt med alla rotfrukter och skaldjur är ju alltid gott, men denna gryta känns mer som en soppa. Vinet tar tyvärr överhand och smaken blir därefter. Använde ett torrt vitt vin, men det hjälpte inte. För en "grytigare" känsla vore det kanske bättre att använda matlagningsgrädde istället för den stora mängden vin? Jag kommer inte att laga efter detta recept igen. Tack för ordet!