Vitlöksgratinerade havskräftor

10
2
Vitlöksgratinerade havskräftor

Vitlöksgratinerade havskräftor är en uppskattad förrätt som passar vid festligare tillfällen som till exempel nyårsafton. Servera kräftorna med vitt bröd och sallad.

Vitlöksgratinerade havskräftor

Ingredienser

4 portioner
1 kg stora havskräftor (1 kg motsvarar ca 8 st)

Sås

2 vitlöksklyftor
1 litet knippe dill
2 äggulor
2 dl olja
1 tsk fransk senap
3/4 tsk salt
1 krm vitpeppar

Till servering

vitt bröd
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Monica

2007-06-15

Rekommenderas - Mycket gott

Anna

2007-01-01

Gjorde detta recept till förrätt ¨på nyårsafton. Det blev väldigt oljigt. Smaken var väl OK men det var inte supersmarrigt. Alla runt bordet var överrens att receptet inte förtjänade mer än en 2:a. Kommer inte göra detta igen. Äter hellre kräftorna som de är. Innan besöket i ugnen.