Vitlöksgratinerade havskräftor är en uppskattad förrätt som passar vid festligare tillfällen som till exempel nyårsafton. Servera kräftorna med vitt bröd och sallad.
Ingredienser
4 portioner
1
kg
stora havskräftor (1 kg motsvarar ca 8 st)
Sås
2
vitlöksklyftor
1
litet knippe dill
2
äggulor
2
dl
olja
1
tsk
fransk senap
3/4
tsk
salt
1
krm
vitpeppar
Till servering
vitt bröd
sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
10
2 st
Kommentarer
Monica
2007-06-15
Rekommenderas - Mycket gott
Anna
2007-01-01
Gjorde detta recept till förrätt ¨på nyårsafton. Det blev väldigt oljigt. Smaken var väl OK men det var inte supersmarrigt. Alla runt bordet var överrens att receptet inte förtjänade mer än en 2:a. Kommer inte göra detta igen. Äter hellre kräftorna som de är. Innan besöket i ugnen.
Kommentarer
Monica
2007-06-15Rekommenderas - Mycket gott
Anna
2007-01-01Gjorde detta recept till förrätt ¨på nyårsafton. Det blev väldigt oljigt. Smaken var väl OK men det var inte supersmarrigt. Alla runt bordet var överrens att receptet inte förtjänade mer än en 2:a. Kommer inte göra detta igen. Äter hellre kräftorna som de är. Innan besöket i ugnen.