Havskräftor med Västerbottensostpaj och trädgårdssallad
Gör en smakrik trädgårdssallad med mangold, gulbetor och blåbär. Servera sedan salladen till en färdig Västerbottensostpaj som är extra pimpad med stekta och färska kantareller. Och till den goda salladen och pajen serveras härliga havskräftor samt en god aioli.
Ingredienser
4 portioner
Västerbottensostpaj
1 färdig färsk Västerbottensostpaj (à 265 g)
200 g färska kantareller
1 msk neutral rapsolja
2 msk smör
1/2 tsk salt
1 förp färsk dill (à 20 g)
Sallad
2 okokta tvättade gulbetor
1/2 citron
65 g röd mangold
125 g färska blåbär
1 msk olivolja
2 krm salt
Till servering
1 baguette
500 g små havskräftor
1 förp aioli (à ca 200 ml)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Kanske inte der bästa att skriva att man ska ha färska kantareller på då man kan bli riktigt sjuk 🤔
Johanna
2023-08-08