Denna lyxiga skaldjurscocktail med smakrik Västerbottensost och smarriga kumminkex är en perfekt entrérätt på nyårsafton. Förbered din smakliga äggstanning och kexen dagen före du bygger ihop din goda cocktail. En vacker och aptitretande rätt!
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Agnetha
2012-07-08Ett underbart recept! Men även jag har haft problem med äggstanningen. Lite högre värme och lite längre tid har funkat för mig. Jag har bara provat låga vida glas.
Karin
2012-01-14Jag känner igen problemet men den stlenade efter ca 50 minuter i ugnen. Även jag höjde ungsvärmen något. Kan dock varmt rekomendera detta recept då det var mycket uppskattat på nyår. Gästerna ville gärna ha receptet.
Redaktionen
2012-01-11Hej! Tiden är beroende på hur vida eller smala glasen eller portionsformarna är. Är det ett smalt glas så tar det längre tid eftersom då det blir "djupare" med äggstanning och då tar det längre tid.