Sjömanskyckling

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Sjömanskyckling

En riktigt god och mättande kycklinggryta. Du lagar till sjömanskycklingen genom att blanda ingredienser som lök, morötter, fänkål, potatis och kyckling. Servera sjömanskycklingen varm i en djup skål och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Sjömanskyckling

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingbröstfiléer (4 filéer motsvarar ca 600 g)
1 gul lök
2 små morötter
1 fänkål
500 g potatis
2 msk mild olivolja
1 burk lättöl (à 33 cl)
4 dl vatten
1/2 dl konc kycklingfond
1/2 dl finhackad färsk timjan
1 lagerblad
smaksatt crème fraiche till servering (t ex örtsmak)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1800 KJ / 430 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Saltimbocca av kycklingbröstfilé
Betyg 3.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biff med lök
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabba vörtbrödet
Betyg 4 av 5.
69 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Salviastekt kycklingbröst med tomatrisotto
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blodpudding
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingfilé på bädd av ugnsbakad fänkål
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga