En fantastisk tallrik med saftigt salviastekt kycklingbröst. Till detta serverar du en kladdig tomatrisotto där du hittar smaker från parmesan, vitt vin och soltorkade tomater.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2010
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera fonden, använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera fonden, byt smör mot mjölkfritt matfett, ersätt osten med mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2010.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 3 2010.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gunilla
2012-07-06Har massor av salvia och ruccola i grönsakslandet just nu och i kylen finns kyckling och körsbärstomater. Inget vitt vin, men dock lite rosévin...undrar hur risotton blir med rosévin?