Sillsallad med stingig sås

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sillsallad med stingig sås

Vad är mer somrigt än en ljummen sillsallad? Färskpotatis, matjessill, purjolök, rädisor och ägg blandas ihop och blir tillsammans en fabulös kombination. Ringla över den stingiga såsen gjord på fransk senap och salladen är färdig att servera.

Sillsallad med stingig sås

Ingredienser

8 portioner
1 kg färskpotatis
1 burk matjessill (à 590 g)
1 purjolök
1 knippe rädisor
4 hårdkokta ägg
1 isbergssalladshuvud

Sås

3 dl matlagningsyoghurt
2 msk farin
3 msk fransk senap
1/2 tsk salt
1/2 dl finhackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Matjessillfat (buffé)
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sill á la russe
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjessill med lök och kaviargrädde
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjeslåda med lök
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nubbesallad (lättare variant)
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mild Tegnérsill
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad