Sillsallad med äpple, mandelpotatis, gräslök och hasselnötter

Betyg 3.4 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sillsallad med äpple, mandelpotatis, gräslök och hasselnötter

En krämig sillsallad passar fint på buffébordet. Den här kombinationen av sill, äpple, mandelpotatis, gräslök och knaperstekta hasselnötter blir lätt en snabb påsk- och midsommarfavorit! Servera tillsammans med ett gott knäckebröd.

Sillsallad med äpple, mandelpotatis, gräslök och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
4 medelstora potatisar av sorten amadine
1 dl rostade hasselnötter
2 msk smör
1 kruka gräslök
1 burk ansjoviskryddad sill (à 240 g)
1 rött äpple
2 dl smetana
salt
svartpeppar

Till servering

knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2275 KJ / 542 kCal
Fett37.6 g
Salt0.6 g
Kolhydrater36.2 g
Protein12.1 g

Testa liknande recept

  • Krämig sill med citrongrönt
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Knäckebröd med somriga smaker
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad