Sillsallad

Betyg 3.7 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Sillsallad

På buffébordet till både påsk och jul passar denna krämiga sillsallad perfekt. Blanda tärningar av sillfiléer, inlagda rödbetor, potatis, äpple och lök. Garnera den goda sillsalladen med vispad grädde och persilja och servera med kokta äggklyftor.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Sillsallad

Ingredienser

8 portioner
3 salta sillfiléer som lagts i kallt vatten några timmar eller ursaltade sillfiléer.
6 inlagda rödbetor
3 kalla kokta potatisar
2 äpplen
1 gul lök
1/2 dl majonnäs
1/2 dl vispad grädde

Garnering

vispad grädde
äggklyftor
persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.22 personer har röstat

Kommentarer

Absolut ska det vara saltgurka i och man tar bort majonnäsen samt vispgrädde och använder gräddfil istället.

Michaela

2018-11-22

Älskar sillsallad. Bra recept som man stjälper upp och dekorerar.

Anna-lena

2016-12-19

PS Det skall vara röd lök!

Annika

2004-12-21

Testa liknande recept

Ramslökssill
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomat- och ingefärssill
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad sill
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karins sherrysill
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Den godaste julsillen
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsinsill
Betyg 2.1 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad