Sillsallad

Betyg 3.7 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Sillsallad

På buffébordet till både påsk och jul passar denna krämiga sillsallad perfekt. Blanda tärningar av sillfiléer, inlagda rödbetor, potatis, äpple och lök. Garnera den goda sillsalladen med vispad grädde och persilja och servera med kokta äggklyftor.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Sillsallad

Ingredienser

8 portioner
3 salta sillfiléer som lagts i kallt vatten några timmar eller ursaltade sillfiléer.
6 inlagda rödbetor
3 kalla kokta potatisar
2 äpplen
1 gul lök
1/2 dl majonnäs
1/2 dl vispad grädde

Garnering

vispad grädde
äggklyftor
persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

8 st
  • Absolut ska det vara saltgurka i och man tar bort majonnäsen samt vispgrädde och använder gräddfil istället.

    Michaela

  • Älskar sillsallad. Bra recept som man stjälper upp och dekorerar.

    Anna-lena

  • PS Det skall vara röd lök!

    Annika

Testa liknande recept

  • Ramslökssill
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomat- och ingefärssill
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad sill
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karins sherrysill
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Den godaste julsillen
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Löksill med dill
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad