Sillomelett

10
0
Sillomelett

Här är en snabblagad, mättande och god sillomelett som är perfekt till lunch eller middag. Omeletten innehåller fräscha och krispiga ingredienser som lök, rädisor, gräslök och matjessill. Servera gärna omeletten med knäckebröd och ost.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Sillomelett

Ingredienser

4 portioner
2 - 2 1/2 knipplökar
smör att steka i
6 ägg
1 dl vatten
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Fyllning

1 burk matjessillfiléer (à ca 200 g)
1/2 knippe rädisor
2 dl lätt crème fraiche
2 msk hackad gräslök

Till servering

hårt bröd
ost

För alla

Glutenfri, med rätt sorts bröd.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och stek i laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: amvänd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), stek i mjölkproteinfritt matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1940 KJ / 464 kCal
Läs mer om näringsvärden