Sillbruschetta

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Sillbruschetta

Sillbruschetta är en fenomenal rätt. Lätt att göra, smakar fantastiskt och är typisk sommarmat! Potatis, rädisor och matjesfiléer på mörkt rågbröd toppas med crème fraiche med dill. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Sillbruschetta

Ingredienser

4 portioner
4   kokta potatisar
6   rädisor
4   matjessillfiléer (à ca 300 g)
4   stora skivor mörkt rågbröd
smör
1 dl  lätt crème fraiche
nymalen svartpeppar
3 msk  finskuren gräslök

För alla

Fri från ägg, men kontrollera brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: kontrollera brödet, använd laktosfri crème fraiche, byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet, byt crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre), byt smör mot mjölkfritt matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med gulbeta och rågcrunch
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lergrytebakad potatis med matjessill
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med örter och brynt smör
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga