Kryddig pepparsill

2
0
Kryddig pepparsill

Kryddig sill i en underbar ättikslag. Rosépeppar, vitpeppar, grönpeppar, kryddpeppar och stjärnanis ger smak åt denna aptitliga inlagda sill. Servera den på buffébordet eller med kokt potatis, en klick gräddfil och finhackad gräslök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Kryddig pepparsill

Ingredienser

6 portioner
1 liten morot
1/2 rödlök
1/2 gul lök
1/2 silverlök
10 kryddpepparkorn
5 vitpepparkorn
5 grönpepparkorn
5 rosépepparkorn
2 stjärnanis
1 burk inläggningssill (à 420 g)
5 lagerblad
1 sats grundrecept ättikslag (se länk nedan under steg 4)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordgubbssalsa
Flädersill
Jordgubbsfest
Lingon-och pepparsill