Kryddig pepparsill

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Kryddig pepparsill

Kryddig sill i en underbar ättikslag. Rosépeppar, vitpeppar, grönpeppar, kryddpeppar och stjärnanis ger smak åt denna aptitliga inlagda sill. Servera den på buffébordet eller med kokt potatis, en klick gräddfil och finhackad gräslök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Kryddig pepparsill

Ingredienser

6 portioner
1   liten morot
1/2   rödlök
1/2   gul lök
1/2   silverlök
10   kryddpepparkorn
5   vitpepparkorn
5   grönpepparkorn
5   rosépepparkorn
2   stjärnanis
1   burk inläggningssill (à 420 g)
5   lagerblad
1   sats grundrecept ättikslag (se länk nedan under steg 4)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordgubbssalsa
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepprig jordgubbssalsa
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Flädersill
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbsfest
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanel- och stjärnanissill
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.
270 personer har röstat
Över 60 min att tillaga