Sill á la russe

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sill á la russe

Sill á la russe, eller matjessill på ryskt vis, är en tilltalande liten fiskrätt som du serverar med en krämig röra på kvarg och majonnäs tillsammans med potatis. Bredvid sillen presenterar du även ägg, rödbetor, saltgurka och rödlök.

Sill á la russe

Ingredienser

8 portioner
3 burkar matjessill (à 200 g)
1 1/2 dl kvarg (1% fett)
1/2 dl fettfri majonnäs
1 - 1 1/2 msk vatten
1 msk fransk senap
1/2 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
3 hårdkokta ägg
2 - 3 inlagda rödbetor
2 saltgurkor
1 rödlök
1/2 dl kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Rödbetsraka med ryskt pålägg
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gräslöksblini med skinka och gurka
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klassisk rysk entré
    Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessillfat (buffé)
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ryska sillen med honung och pepparrot
    Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Silltilltugg
    Betyg 2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad