Siciliansk fisk

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Siciliansk fisk

En aromatisk och elegant siciliansk fiskrätt på torsk eller gös. Stek fiskfiléerna och laga till tomatröran med purjolök, vitlök och peperoni. Variera styrkan efter din egen smak, med mer eller mindre peperoni. Servera fisken med pasta eller ris.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1996

Siciliansk fisk

Ingredienser

4 portioner
800 g  fiskfilé t ex torsk eller gös
salt
grovmalen svartpeppar
vetemjöl
2   små purjolökar och/eller
1   stark peperoni stavas ibland feferoni från burk
4   vitlöksklyftor
1 dl  olivolja
500 g  krossade tomater
persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Italiensk fiskgryta med pasta
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vivekas snabba & heta fisk
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi- och räkpanna
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Olivfisk
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Soppgryta alla Famiglia
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Roséns spätta
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga