Vivekas snabba & heta fisk

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
1
Vivekas snabba & heta fisk

Vivekas snabba och heta fisk är just vad namnet säger! Mixen av crème fraiche och wasabi läggs över fisken som tillagas i ugnen. Fiskrätten passar bäst att servera tillsammans med grönsaker och ris.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Vivekas snabba & heta fisk

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g  vit fiskfilé
2 dl  lätt crème fraiche
1 msk  wasabi
salt
gräslök till garnering

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Jättegod och enkel! En lättlagad rätt för hela familjen. En ny favorit!

Bruno

2007-03-23

Testa liknande recept

Nigiri-sushi
Betyg 4.4 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotsfisk
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Italiensk fiskgryta med pasta
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ruccolafisk
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmafisk med basilikapotatis
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het mangosalsa
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga