Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Vivekas snabba & heta fisk

Vivekas snabba och heta fisk är just vad namnet säger! Mixen av crème fraiche och wasabi läggs över fisken som tillagas i ugnen. Fiskrätten passar bäst att servera tillsammans med grönsaker och ris.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Lägg fiskfilé i en smord ugnssäker form.
  3. Rör lättcrème fraiche med wasabi. Salta.
  4. Lägg röran på fisken och tillaga i ugnen i 15-20 minuter.
  5. Klipp rikligt med gräslök över och servera med till exempel lättkokt broccoli, inlagd ingefära, ris och japansk soja.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • ca 600 g vit fiskfilé
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk wasabi
  • salt
  • gräslök till garnering
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?