Vivekas snabba & heta fisk

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vivekas snabba & heta fisk

Vivekas snabba och heta fisk är just vad namnet säger! Mixen av crème fraiche och wasabi läggs över fisken som tillagas i ugnen. Fiskrätten passar bäst att servera tillsammans med grönsaker och ris.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Vivekas snabba & heta fisk

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g vit fiskfilé
2 dl lätt crème fraiche
1 msk wasabi
salt
gräslök till garnering

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat

Kommentar

Jättegod och enkel! En lättlagad rätt för hela familjen. En ny favorit!

Bruno

2007-03-23

Testa liknande recept

Nigiri-sushi
Betyg 4.4 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Pepparrotsfisk
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Italiensk fiskgryta med pasta
Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ruccolafisk
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmafisk med basilikapotatis
Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Het mangosalsa
Betyg 2.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad