Shortbread från Skottland

Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
1
Shortbread från Skottland

Shortbread är en mumsig och seg dessert med inspiration från Skottland. Kakorna bakas en kort stund i ugnen och pudras med florsocker. Dessa shortbread smakar som bäst nybakade och ännu lite varma!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1999

Shortbread från Skottland

Ingredienser

20 st
175 g smör
50 g florsocker
175 g vetemjöl
50 g rismjöl (finns i välsorterade butiker på hälsokosthyllan)
florsocker att pudra över

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat

Kommentar

Varför kan man inte läsa kommentarerna? Det är väl liksom det som är meningen med funktionen?

Barbro

2021-09-23

Hej Barbro! Visst ska man kunna läsa kommentarerna! Har du problem från datorn eller mobilen? Vi behöver veta mera om vi ska felsöka. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2021-10-04

Testa liknande recept

Petit chouxringar med jordgubbar och grädde
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Elsas favoritkaka
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pistagekaka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronkakor
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klenäter på Cathrines vis
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktkaka
Betyg 4.9 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga