Shirazsallad

Betyg 2.6 av 5.
15 personer har röstat
1
Shirazsallad

Fantastisk sallad med körsbärstomater, gurka, rödlök, färsk mynta, salt, citronjuice och limeklyftor. En frisk och fräsch sallad som passar utmärkt att servera till persisk mat.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Shirazsallad

Ingredienser

6 portioner
2   askar körsbärstomater gärna gula och röda (à 250 g)
1   gurka
1   rödlök
1   kruka färsk mynta
1 tsk  salt
citronjuice
limeklyftor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
15 personer har röstat

Kommentar

Shirazsallanden är den godaste som finns. Färsk smak, färgrik och nyttig. Prova bara!

Golchin

2009-03-17

Testa liknande recept

Kashk-e Bademjan - Aubergine- och valnötsröra
Betyg 4.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Persisk tsatsiki med valnötter
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sabzi polo ba mahi- fisk med dillris
Betyg 3.4 av 5.
153 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurkdrink med mynta
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dolmeh barge mo - Vinbladsdolmar
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ris med cornflakes
Betyg 3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga