Pastasallad med rökt skinka och italiensk vinägrett
Frisk och grann pastasallad med rökt skinka och italiensk vinägrett. Härligt fräscha smaker av skinka, avokado, rädisor, gurka, tomater, majs, champinjoner och paprika. Salladen är dessutom en riktig fröjd för ögat!
Ingredienser
4 portioner
4 port valfri pasta
1 påse färdigskuren sallad
300 g strimlad rökt skinka
1 burk majs
1 knippe rädisor
1 paprika
1/2 gurka
10 champinjoner
2 avokado
250 g cocktailtomater
Vinägrett
2 msk rödvinsvinäger
1 dl olja
1 msk italiensk salladskrydda
salt och svartpeppar
För alla
Rätten är fri från laktos-, mjölkprotein- och ägg men innehåller gluten.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3195 KJ / 764 kCal
Fett38 g
Kommentar
Supergott! Vi bytte ut skinka mot kalkon och stekte kalkonen och svampen.
Julia
2020-02-05