Shirazsallad

Betyg 2.6 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Shirazsallad

Fantastisk sallad med körsbärstomater, gurka, rödlök, färsk mynta, salt, citronjuice och limeklyftor. En frisk och fräsch sallad som passar utmärkt att servera till persisk mat.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

6 portioner
2 askar körsbärstomater gärna gula och röda (à 250 g)
1 gurka
1 rödlök
1 kruka färsk mynta
1 tsk salt
citronjuice
limeklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Shirazsallanden är den godaste som finns. Färsk smak, färgrik och nyttig. Prova bara!

    Golchin

Testa liknande recept

  • Persisk tsatsiki med valnötter
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sabzi polo ba mahi- fisk med dillris
    Betyg 3.4 av 5.154 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dolmeh barge mo - Vinbladsdolmar
    Betyg 3.8 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gurkdrink med mynta
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ris med cornflakes
    Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad