Sesampanerad torskfilé med paprikamarmelad

0
0
Sesampanerad torskfilé med paprikamarmelad

Vacker och tilltalande middagsrätt med en härlig smakupplevelse. Den möra torskfilén panerar du med knapriga sesamfrön. Fisken tillsammans med den ljuvliga paprikamarmeladen är en vinnande kombination.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Sesampanerad torskfilé med paprikamarmelad

Ingredienser

4 portioner
4
stora bitar torskfilé, sej eller hoki
1/2 dl
vetemjöl
1
ägg
1/2 - 3/4 dl
sesamfrön
1/2 dl
ströbröd
2 - 3 msk
olja eller smör till stekning
-
kokt potatis till servering

Paprikamarmelad

2
röda paprikor
2
gula paprikor
2
rödlökar eller gula lökar
-
olja
1
pressad vitlöksklyfta
2 msk
sweet and soursås
-
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept