Sesampanerad torskfilé med paprikamarmelad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Sesampanerad torskfilé med paprikamarmelad

Vacker och tilltalande middagsrätt med en härlig smakupplevelse. Den möra torskfilén panerar du med knapriga sesamfrön. Fisken tillsammans med den ljuvliga paprikamarmeladen är en vinnande kombination.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Sesampanerad torskfilé med paprikamarmelad

Ingredienser

4 portioner
4   stora bitar torskfilé, sej eller hoki
1/2 dl  vetemjöl
1   ägg
1/2 - 3/4 dl  sesamfrön
1/2 dl  ströbröd
2 - 3 msk  olja eller smör till stekning
kokt potatis till servering

Paprikamarmelad

2   röda paprikor
2   gula paprikor
2   rödlökar eller gula lökar
olja
1   pressad vitlöksklyfta
2 msk  sweet and soursås
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kreolsk fiskpanna
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskbullewok sweet chili
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citrusbakad fisk med tomatkräm
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkor med chili och paprikakräm
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Karré med chiliyoghurt
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med mexikansk paprikasås
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga