Sesam- och vitlöksmarinerad gurka

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sesam- och vitlöksmarinerad gurka

En supergod och snabbmarinerad kinesisk grönsaksrätt, perfekt som tillbehör till en middag med till exempel kinesiska dumplings. Den sesam- och vitlöksmarinerade gurkan har rejält med sting i smaken och håller sig fräsch i tre-fyra dagar i kylskåp.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Sesam- och vitlöksmarinerad gurka

Ingredienser

4 portioner
2 gurkor (à ca 350 g)
5 vitlöksklyftor
2 tsk socker
1/2 msk japansk soja
1 tsk sesamolja
1 tsk salt

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Wasabigurka med krispig purjolök
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Asiatisk gurksallad
Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Koreansk kyckling med mandusås
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax- och mangosallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Enkel Pekinganka
Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Wontons
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad