Senapsströmming

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Senapsströmming

Strömmingen blir inlagd i lag och därefter marinerad i härliga smaker som dijonsenap, grädde och skånsk senap. Fisken blir krämig och smarrig och passar utmärkt som förrätt eller på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Senapsströmming

Ingredienser

4 portioner
500 g strömmingsfiléer (som varit frysta i minst 2 dygn)

Lag

1 dl ättiksprit (12%)
1 dl vatten
1 msk socker
1 msk salt

Marinad

1/2 dl olja
1 dl grädde
1 - 1 1/2 msk dijonsenap
1 - 1 1/2 msk skånsk senap
1/2 tsk salt
1 - 1 1/2 krm nymalen vitpeppar

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Strömmingslåda à la Jacob
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt strömming med potatisplättar
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapas med strömming, chili och örter
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gravad sötsur strömming
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Katarinas ättikströmming
Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klargravad strömming
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad