UNDER 30 MIN | Enkel

Senapssill med dragon och apelsin

Dragon och apelsinskal ger den här krämiga senapssillen det där lilla extra. Gör sillen några dagar i förväg så den hinner ta smak. Görs den tätt inpå servering så öka på kryddningen lite grann.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2017
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av sillen och låt rinna av väl.
  2. Vispa ihop övriga ingredienser i en skål. Blanda ner sillen och lägg i en burk. Ställ i kylen.

För alla

Kontrollera innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölk).
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1 förp 5-minuterssill (à 420 g)
  • 1 dl majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk grovkornig senap
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1 tsk finrivet apelsinskal
  • 1 krm malen svartpeppar

Näringsvärde
Per portion

Energi 1296 kJ / 306 kCal