Senapskaviar

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
2
Senapskaviar

Lättlagat recept på hemlagad senap som du enkelt kokar på spisen eller på grillens sidoplatta medan kött, korv och grönsaker får färg på gallret. En krämig smakbomb som piffar till och sätter fart på smaklökarna.

Senapskaviar

Ingredienser

1 dl
1/2 dl  gula senapsfrön
1/2 dl  bruna senapsfrön
1/2 dl  ättika (12%)
3/4 dl  rödvinsvinäger
2 dl  vatten
1/2 dl  rårörsocker
1 tsk  salt

Till servering

grillad korv

För alla

Kontrollera innehållet i korven i övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Hej Helena! Vi har nu provlagat receptet igen och fått önskat resultat. Så receptet stämmer som det står. Det man kan tänka på är att senapen blir fastare när den kallnat. Lycka till! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2017-05-04

För mycket vatten? Kokat ca 1,5 timme och fortfarande väldigt mycket vätska kvar.

Helena

2017-04-28

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Kräftlag
Betyg 4 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemgjord senap med smak av ingefära och kardemumma
Betyg 4.8 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lime-rabarber med kokosgrädde
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödlöks- och rödkålsmarmelad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sockersaltad gurkrelish
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga