Senapskaviar
Lättlagat recept på hemlagad senap som du enkelt kokar på spisen eller på grillens sidoplatta medan kött, korv och grönsaker får färg på gallret. En krämig smakbomb som piffar till och sätter fart på smaklökarna.
Ingredienser
1 dl
1/2 dl gula senapsfrön
1/2 dl bruna senapsfrön
1/2 dl ättika (12%)
3/4 dl rödvinsvinäger
2 dl vatten
1/2 dl rårörsocker
1 tsk salt
Till servering
grillad korv
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Spännande
Elisabeth
2024-05-04Hej Helena! Vi har nu provlagat receptet igen och fått önskat resultat. Så receptet stämmer som det står. Det man kan tänka på är att senapen blir fastare när den kallnat. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-05-04För mycket vatten? Kokat ca 1,5 timme och fortfarande väldigt mycket vätska kvar.
Helena
2017-04-28