Senapskaviar

1
2
Senapskaviar

Lättlagat recept på hemlagad senap som du enkelt kokar på spisen eller på grillens sidoplatta medan kött, korv och grönsaker får färg på gallret. En krämig smakbomb som piffar till och sätter fart på smaklökarna.

Skriv ut
Senapskaviar

Ingredienser

1 dl
1/2 dl gula senapsfrön
1/2 dl bruna senapsfrön
1/2 dl ättika (12%)
3/4 dl rödvinsvinäger
2 dl vatten
1/2 dl rårörsocker
1 tsk salt

Till servering

grillad korv

För alla

Kontrollera innehållet i korven i övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Redaktionen

2017-05-04

Hej Helena! Vi har nu provlagat receptet igen och fått önskat resultat. Så receptet stämmer som det står. Det man kan tänka på är att senapen blir fastare när den kallnat. Lycka till! Hälsningar Michelle

Helena

2017-04-28

För mycket vatten? Kokat ca 1,5 timme och fortfarande väldigt mycket vätska kvar.

Testa liknande recept