Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Senapsfyllda kycklingfiléer

Om du vill få till ännu mer smak på din kyckling så är det receptet på senapsfyllda kycklingfiléer något för dig. Servera den senapsfyllda kycklingen tillsammans med klyftpotatis och sallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär en djup ficka i varje kycklingfilé. Blanda den rivna osten med senap, potatismjöl och gräslök. Fyll fickorna i kycklingen med röran.
  2. Hetta upp matfettet i en stekpanna. När det är ljusgult och slutat skumma läggs filéerna i och får steka på medelstark värme ca 5 min per sida. Kontrollera att kycklingen är genomstekt dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag. Krydda med salt och peppar.
  3. Till servering: Servera kycklingfiléerna med klyftpotatis och tomatsallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 kycklingfiléer
  • 2 dl riven lagrad ost
  • 2 msk senap
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 tsk potatismjöl
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
Till servering
  • klyftpotatis
  • tomatsallad
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer