Senapsfyllda kycklingfiléer
![Senapsfyllda kycklingfiléer](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Om du vill få till ännu mer smak på din kyckling så är det receptet på senapsfyllda kycklingfiléer något för dig. Servera den senapsfyllda kycklingen tillsammans med klyftpotatis och sallad.
![Senapsfyllda kycklingfiléer](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
2 dl riven lagrad ost
2 msk senap
2 msk hackad gräslök
1 tsk potatismjöl
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm peppar
Till servering
klyftpotatis
tomatsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegott. De blir ganska tjocka, så 5 minuter på varje sida räcker inte för att det ska bli genomstekt. Dra ner värmen efter en stund och lägg på ett lock i stället. Jag blandade osten med lite parmesan. Urgott!
Helena
2005-05-12