Väl omtyckt fågelrätt med fantastiska kombinationer av krämig getost och salt parmaskinka. Fyll kycklingen med röran av getost, basilika, tomater och peppar. Kycklingfiléerna lindas sedan in i parmaskinka och försteks i olja innan de ugnsbakas.
Läs noga ingrediensförteckningen på potatisgratängen. Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från gluten och ägg.
Näringsberäkningen är exkl. tomatsallad.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
En favoriträtt hos oss, men har bytt ut fetaosten mot mozzarella och serverar oftast ris eller pasta och en mustig tomatsås till.
Emelie
2015-03-05Lättlagat vardagslyx mums
Lennart
2009-04-11Jättegott, bytte ut hela kycklingfiléer mot skivad filé, rullade in fyllningen och virade rullarna med parmaskinka, ganska smala remsor. Ingen förstekning utan direkt in i ugnen.
Veronica
2008-12-01